ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Δεχόμαστε

  1. πληρωμή μέσω αντικαταβολής (λόγω αρκετών περιστατικών μη παραλαβής αντικαταβολών η πρώτη παραγγελία από νέους πελάτες πρέπει να πληρώνεται προκαταβολικά.)
  2. paypal (εάν θέλετε να πληρώσετε με κανονική πληρωμή paypal θα χρεωθείτε με ένα έξτρα 5% για να καλυφθεί η προμήθεια του paypal, η έξτρα χρέωση μπορεί να αποφευχθεί εάν στείλετε πληρωμή paypal για φίλους, για την οποία δεν υπάρχει προμήθεια.)
  3. πληρωμή σε λογαριασμό τράπεζας

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕΣΩ PAYPAL: Οι πληρωμές μέσω Paypal πρέπει να περιλαμβάνουν τη σωστή και επαληθευμένη διεύθυνση αποστολής και όνομα του παραλήπτη ή διατηρούμε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αφαιρώντας το τέλος επιστροφής paypal (δηλαδή περίπου 5% της πληρωμής).

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία είναι μικρότερη των 15 ευρώ (αξία προιόντων).

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να πληρώνει το πιθανό κόστος αποστολής. Οι παραγγελίες στέλνονται μέσω ΕΛΤΑ courier (με παράδοση στο χώρο σας). Για πληρωμές paypal ή μέσω τραπέζης το κόστος αποστολής είναι:

Πακέτο έως 2 κιλά (συνήθως 1-6 lps/12”): 5.00 ευρώ

Πακέτο έως 3 κιλά (συνήθως 7-9 lps/12”): 6.25 ευρώ

Πακέτο έως 4 κιλά (συνήθως 10-12 lps/12”): 7.50 ευρώ

Πακέτο έως 5 κιλά (συνήθως 13-15 lps/12”): 8.75 ευρώ

Για κάθε έξτρα κιλό (άνω των 5) η επιβάρυνση είναι 1.25 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει θα ειδοποιηθείτε για το κόστος αποστολής. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα κόστη αποστολής μέσω αντικαταβολής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πακέτο έως 2 κιλά (συνήθως 1-6 lps/12”): 7.00 ευρώ

Πακέτο έως 3 κιλά (συνήθως 7-9 lps/12”): 8.25 ευρώ

Πακέτο έως 4 κιλά (συνήθως 10-12 lps/12”): 9.50 ευρώ

Πακέτο έως 5 κιλά (συνήθως 13-15 lps/12”): 10.75 ευρώ

Για κάθε έξτρα κιλό (άνω των 5) η επιβάρυνση είναι 1.25 ευρώ.

Ο αριθμός των προϊόντων που μπορεί να χωρέσει κάθε πακέτο είναι ενδεικτικός αλλά όχι 100% ακριβής καθώς υπάρχουν δίσκοι που ζυγίζουν περισσότερο από το μέσο όρο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:
Δεχόμαστε επιστροφές σε περίπτωση που σας στείλουμε λάθος αντικείμενο. Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψουμε την αξία του αντικειμένου και θα καλύψουμε όλο το ταχυδρομικό κόστος επιστροφής. Για οποιαδήποτε επιστροφή παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα αντικείμενα πρέπει να επιστρέψουν στην κατάσταση που τα λάβατε και οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την παραλαβή του αντικειμένου από εμάς.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πράγματα που αφορούν την παραγγελία σας, παραγγελίες που έρχονται με ελλιπή στοιχεία (όπως email ή τηλέφωνο που δεν ισχύει) δεν θα εκτελούνται. Επιπρόσθετα διατηρούμε δικαίωμα ακύρωσης οποιασδήποτε παραγγελίας σε περίπτωση που δεν πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ / ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε οποιαδήποτε προϊόντα από αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και / ή να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε υλικό ή περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορούμε να αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση μας.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη λόγω: απόσυρσης οποιουδήποτε προϊόντος από αυτόν τον ιστότοπο, αφαίρεσης ή επεξεργασίας οποιουδήποτε υλικού ή περιεχομένου στον ιστότοπο, άρνησης να ολοκληρώσουμε την οποιαδήποτε συναλλαγή.